ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSILLE

Pitsipisara Korvakorut

Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Vanerinen pitsipisara on lumoava koru, joka yhdistää luonnonmateriaalin eleganssiin ja pitsin herkkyyteen. Hienovaraisesti muotoiltu vanerista, tämä pisaramainen koru heijastaa pitsin pitsireunuksia, luoden herkän ja romanttisen ilmeen. Jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu, tuoden esiin vanerin ainutlaatuisen kuvioinnin ja pitsin romanttisen tunnelman. Koru on kevyt ja kauniisti hento, luoden viehättävän yhdistelmän luovuutta ja herkkyyttä.


Korvakorut toimitetaan sinulle silikonistoppareilla varustettuna.


Korkeudet, ilman koukkuosaa:

Keskikoko 4,5cm

Pieni 4cm


Materiaali

Kotimainen koivuvaneri, maalipinta molemmin puolin.


Puuosat

Korvakorut suunnitellaan ja valmistetaan huolella pajassamme Oulunsalossa. Puumateriaalina käytämme vastuullisesti tuotettua kotimaista koivuvaneria, joka on M1-päästöhyväksyttyä. Materiaali on hyväksytty elintarvikekäyttöön(käsittelemättömänä), sekä materiaali täyttää EN 71-3 standardin vaatimukset, joka takaa turvallisen käytön myös leluissa.


Pintakästtely

Pintakäsittelymateriaalina käytämme kotimaista kalustelakkaa, joka myös kuuluu M1-laatuluokkaan ja on kotimainen avainlipputuote.


Metalliosat

Korujen metalliosien teräslaatu on 304, 316 ja 316 L, elikkä "kirurginteräs". Kirurginteräs on allergia- ja astmaliiton suosittelema korumateriaali esimerkiksi nikkeliallergikoille. Kirurginteräs on yksi vähiten allergiaa aiheuttavista korumateriaaleista ja turvallinen käyttää.


Yleistä koivuvanerituotteista

Tärkeää huomioitavaa on, että laserleikattujen korujen reunoissa näkyy polttojälki, mikä lisää tuotteeseen elävyyttä ja syvyyttä. Säilytä korut huolellisesti ja vältä voimakasta vääntelyä. Vaikka vanerista valmistetut tuotteet kestävät sadetta, suosittelemme välttämään niiden altistamista suihkulle, saunalle tai uimiselle. Huomaa myös, että värisävyt voivat hieman poiketa kuvassa näkyvistä väreistä, sillä ne ovat riippuvaisia omista väriasetuksistasi. Jokainen erä maalataan käsin, joten erien välillä voi pieniä eroja olla.